Σεμινάρια - Διαλέξεις - Εκθέσεις - Μουσικά Δρώμενα - Προβολές - Διασκέψεις - Επιστημονικά Συνέδρια - Αναλύσεις - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Παγκύπριο Εκπαιδευτικό Συνέδριο συνδιοργανώνουν το Cyprus International Institute of Management CIIM και η Α.Κί.ΔΑ (Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών),, με θέμα το σημαντικό ρόλο των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη λειτουργία των σχολείων σήμερα.

Το συνέδριο « Η Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην οργάνωση και διοίκηση του σύγχρονου σχολείου» πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Μαρτίου από τις 9.30 πμ μέχρι τη μία μμ στις εγκαταστάσεις του CIIM στην Αγλαντζιά, πλάι στο κτίριο του ΚΕΜΑ.

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Ανδρέας Δημητρίου και συντονιστής των εργασιών θα είναι ο Δρ Νίκος Ορφανίδης, μέλος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. Οι εισηγήσεις καθηγητών και συνεργατών του CIIM αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το διδασκαλικό κόσμο της Κύπρου . Το συνέδριο θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν σημαντικό χρόνο στη διάθεσή τους για συζήτηση και επίλυση αποριών μετά από τις εισηγήσεις.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί για τις πρακτικές εφαρμογές των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην οργάνωση και διοίκηση της σύγχρονης σχολικής μονάδας, και να γνωρίσουν το σύστημα διοίκησης σχολείων, ( school management system), που αναπτύσσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι 10 ευτρώ και οι συμμετέχοντες θα πάρουν πιστοποιητικό παρακολούθησης των εργασιών του συνεδρίου. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο υπάρχουν στις ιστοσελίδες του CIIM
www.ciim.ac.cy και της ΑκίΔΑ www.akida.info

Δεν υπάρχουν σχόλια: