Σεμινάρια - Διαλέξεις - Εκθέσεις - Μουσικά Δρώμενα - Προβολές - Διασκέψεις - Επιστημονικά Συνέδρια - Αναλύσεις - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Δημοσιογραφικό Βραβείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Δημοσιογραφικό Βραβείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα απονεμηθεί για δεύτερη φορά το 2009. Θα βραβευθούν δημοσιογράφοι που έχουνε καλύψει σημαντικά θέματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο ή που έχουνε συμβάλει στη καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών οργάνων ή/και των ευρωπαϊκών πολιτικών.

Θα υπάρξουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες για το βραβείο: γραπτός τύπος, ραδιόφωνο, τηλεόραση και διαδίκτυο. Ο νικητής σε κάθε κατηγορία θα βραβευθεί με 5000 ευρώ.Είτε μεμονωμένα, είτε κατά ομάδες μέχρι και 5 ατόμων που τηρούν τις προϋποθέσεις, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμβάλουν με άρθρα ή με εκθέσεις. Τα κείμενα θα πρέπει να έχουν δημοσιευθεί μεταξύ 1ης Μαΐου 2008 και 31 Μαρτίου 2009 σε μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι υπήκοοι ή μόνιμοι κάτοικοι ενός κράτους μέλους της ΕΕ και εγκεκριμένοι δημοσιογράφοι.Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως και 31 Μαρτίου 2009. Το βραβείο θα απονεμηθεί τον Οκτώβριο 2009.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες του βραβείου και για καταχώρηση της αίτησης σας
http://www.eppj.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: