Σεμινάρια - Διαλέξεις - Εκθέσεις - Μουσικά Δρώμενα - Προβολές - Διασκέψεις - Επιστημονικά Συνέδρια - Αναλύσεις - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με τον επικοινωνιολόγο Γιάννη Δημάκη

Η σωστή επικοινωνία της εικόνας και των δραστηριοτήτων ενός ατόμου, μιας εταιρείας, ενός ομίλου, ή ακόμα και μιας χώρας είναι γενικά αποδεκτή ως μια απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την επιτυχία. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκπαίδευσης Ηγετικών Στελεχών, (Executive Leadership Programme), το CIIM Business School διοργανώνει το σεμινάριο «Δεξιότητες Στρατηγικής Επικοινωνίας» με το γνωστό και καταξιωμένο Σύμβουλο Επικοινωνίας Γιάννη Δημάκη.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο CIIM στη Λευκωσία, την Παρασκευή και το Σαββάτο, 12 και13 Δεκεμβρίου. Στόχος του είναι να παρουσιάσει τα εργαλεία και τη μεθοδολογία που χρειάζονται για τη χάραξη σωστής στρατηγικής επικοινωνίας σε μια σύγχρονη επιχείρηση, τόσο εξωεταιρικά, όσο και ενδοεταιρικά. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανώτερα διευθυντικά στελέχη με σημαντικές ευθύνες, για τους επικεφαλής διευθυντικών ομάδων και για γενικούς διευθυντές. Το διήμερο σεμινάριο περιλαμβάνει εκπαίδευση στην αντιμετώπιση και το χειρισμό των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης, στις τεχνικές δημόσιων ομιλιών, συνεντεύξεων και διασκέψεων τύπου και στη διαχείριση της επικοικωνίας σε περιόδους κρίσεων.

Ο Γιάννης Δημάκης, (Hübners Who is Who), είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της STR, κάτοχος πτυχίου Φυσικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού στην Τεχνολογία της Πληροφορίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Διετέλεσε Βοηθός Καθηγητής στους τομείς της τεχνολογίας και επικοινωνίας στο Leadership Institute, Washington D. C. στις ΗΠΑ.

Δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνα στην Ελλάδα και την Κύπρο ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και έχει δημιουργήσει τη στρατηγική βάση εταιρικής επικοινωνίας για μεγάλους οργανισμούς στις δύο χώρες. Διαδραμάτισε επίσης σημαντικό ρόλο ως διαμορφωτής στρατηγικής στις πολιτικές και προεκλογικές εκστρατείες κομμάτων, και υποψηφίων βουλευτών ή δημάρχων.

Ο Γιάννης Δημάκης έχει κάνει πολλά σεμινάρια και παρουσιάσεις σε διασκέψεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο Έχει εκτενή πείρα στην εκπαίδευση για τηλεοπτικές παρουσιάσεις, στις τεχνικές της επικοινωνίας και στη διδασκαλία των θεμάτων αυτών, και της τεχνολογίας της πληροφορίας σε πανεπιστήμια στην Αθήνα. Η εμπειρία του περιλαμβάνει τη διαμόρφωση και ανάπτυξη προγραμμάτων που έχουν τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας KLISIS SA, που προσφέρει εξειδικευμένες πλατφόρμες επικοινωνίας. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στην καθημερινή εφημερίδα «Βραδυνή». Ήταν επίσης Ανώτερος Σύμβουλος Επικοινωνίας για το Υπουργείο Πολιτισμού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Λάμπρο Ιακώβου Executive Programmes Manager στο CIIM Business School στο τηλέφωνο 22462246 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση lambros@ciim.ac.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: