Σεμινάρια - Διαλέξεις - Εκθέσεις - Μουσικά Δρώμενα - Προβολές - Διασκέψεις - Επιστημονικά Συνέδρια - Αναλύσεις - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΚΥΠΡΟΣ 14 – 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Πιο πλούσιο σε περιεχόμενο από κάθε άλλη χρονιά θα είναι φέτος το φεστιβάλ «Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2009» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 21 Μαρτίου.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει προβολές πολυβραβευμένων ταινιών από τη διεθνή σύγχρονη κινηματογραφική σκηνή - με τη συμμετοχή πολλών αξιόλογων δημιουργών - αφιερώματα, παρουσιάσεις και μουσικές συναυλίες. Το φεστιβάλ φιλοδοξεί και φέτος μέσα από το πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεις του να ενημερώσει κα να συγκινήσει το κοινό του.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι «Kινηματογραφικές Μέρες» εστιάζονται σε ταινίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου, από νέους και ανήσυχους δημιουργούς. Οι ταινίες θα είναι κοντά μας ταυτόχρονα στη Λεμεσό (Θέατρο Ριάλτο) και στη Λευκωσία (Κινηματογράφος Πάνθεον).


Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 77 77 25 52 και 77 77 77 45 ή στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ στη διεύθυνση www.filmfestival.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: