Σεμινάρια - Διαλέξεις - Εκθέσεις - Μουσικά Δρώμενα - Προβολές - Διασκέψεις - Επιστημονικά Συνέδρια - Αναλύσεις - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

«Οι Σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες της Μεσογείου»

Συνάντηση του Μεσογειακού Δικτύου του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στη Λευκωσία μεταξύ 28 – 30 Νοεμβρίου 2008

«Οι Σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες της Μεσογείου»

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα διοργανώνει τη Συνάντηση του Μεσογειακού Δικτύου στη Λευκωσία μεταξύ 28-30 Νοεμβρίου 2008. Το θέμα της συνάντησης είναι «Οι Σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις χώρες της Μεσογείου».

Δώδεκα εκπρόσωποι από ισάριθμο αριθμό Πρασίνων Κομμάτων από Μεσογειακές χώρες θα λάβουν μέρος και θα εκπροσωπήσουν τα Πράσινα Κόμματα Μεσογειακών χωρών που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μεσογειακών χωρών εκτός της Ε.Ε. καθώς και Αφρικανικών χωρών.

Προσκαλείστε να παρευρεθείτε στην έναρξη της Συνάντησης η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κέντρο (παρά την Πύλη Αμμοχώστου) την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2009 στις 18.30. Θα ακολουθήσει σύντομο πρόγραμμα με κυπριακή μουσική και χορούς.

Επίσης προσκαλείσθε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τις Κλιματικές Αλλαγές μπροστά από το κτίριο της Βουλής, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2009 στις 12:30 μμ. Θα ακολουθήσει συμβολική φύτευση κάκτων και παχύφυτων στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

(Κίνημα Οικολόγων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: