Σεμινάρια - Διαλέξεις - Εκθέσεις - Μουσικά Δρώμενα - Προβολές - Διασκέψεις - Επιστημονικά Συνέδρια - Αναλύσεις - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

20 Μαρ 2008

Πόθεν έσχεςLON TIMEE
Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η καθορισμένη από το νόμο διορία, οι Οικολόγοι καταθέτουν σήμερα Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριο Καρογιάν, στο γραφείο του στη Βουλή, τους εξελεγμένους λογαριασμούς του Κινήματος για την κρατική οικονομική χορηγία του 2007. Ο κ. Γιώργος Περδίκης, Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θα επιδώσει τα στοιχεία που απαιτούνται από το νόμο στον Πρόεδρο της Βουλής. Μάλιστα το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θα καταθέσει το συνολικό οικονομικό απολογισμό του, ελεγμένο από εγκεκριμένο λογιστή, ο οποίος περιλαμβάνει και την κρατική χορηγία.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ NΠΡΟΕΔΡΕA
Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών επιθυμεί να εκφράσει την ικανοποίηση του για το περιεχόμενο των θέσεων που διατύπωσε ο Πρόεδρος Χριστόφιας στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη.
Παρά τις επιμέρους διαφωνίες ή διαφορετικές προσεγγίσεις καθήκον όλων των κομμάτων είναι να στηρίξουν τον Πρόεδρο Χριστόφια και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» στην αυριανή πρώτη συνάντηση του με τον κατοχικό ηγέτη Μεχμέτ Αλή Ταλάτ.
Η σταθερότητα του κ. Χριστόφια στην απόφαση για εφαρμογή της συμφωνίας της 8ης Ιουλίου καθώς και η ξεκάθαρη επανατοποθέτηση των πάγιων θέσεων της Κυπριακής πλευράς αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ NEW BLOG
Νέο blog με όλα τα άρθρα του και τη Βουλευτική του δράση έχει δημιουργήσει ο Βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης. Η διεύθυνση του blog είναι: http://georgeperdikis.blogspot.com/

ΕCO ΓΥΡΟΣ
«Γυράδικο το Ναύπλιον» ονομάζεται το νέο εστιατόριο του συναγωνιστή, μέλους της ΠΣΕ και Επαρχιακής Λευκωσίας, Στέλιου Λόρδου. Βρίσκεται στην οδό Νάξου 8 (απέναντι από την ΑΤΗΚ) στη Λευκωσία. Πλούσιο μενού από «υγιεινά» είδη σχάρας. Τραπεζάκια… έξω, Delivery και Take Away, στο τηλέφωνο 77771877. Ανοικτά από 8.30 π.μ. μέχρι τις 10.30 το βράδυ. Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα…

Κι’ αυτά από χθες… Για να μην ξεχνιόμαστε…


ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡA
Η Νεολαία Οικολόγων καλεί τα μέλη και φίλους της να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια και να συμμετάσχουν δυναμικά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που ετοιμάζεται για το ερχόμενο Σάββατο 22 Μαρτίου στην γωνία Διαγόρου και Ευαγόρου, ώρα 12:30 μμ, με ζωντανή σύνδεση με το MIX FM.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Εκδρομή στο Μαχαιρά την Κυριακή 23 Μαρτίου 2008. Εκδήλωση Διαμαρτυρίας ενάντια στην επαναλειτουργία / επέκταση του λατομείου στο Πολιτικό. Προαιρετική πεζοπορία 8 Χλμ. Προσκύνημα – επίσκεψη στο μοναστήρι Μαχαιρά. Επίσκεψη στο μουσείο / κρησφύγετο Γρηγόρη Αυξεντίου. Γεύμα στο κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» στους Καπέδες (€13 το άτομο (μπουφέ). Λεωφορείο από Λευκωσία, ΔΩΡΕΑΝ. Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ 22518787.

Δεν υπάρχουν σχόλια: