Σεμινάρια - Διαλέξεις - Εκθέσεις - Μουσικά Δρώμενα - Προβολές - Διασκέψεις - Επιστημονικά Συνέδρια - Αναλύσεις - Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ για τα παιδιά του "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ"

Καλωσορίζουμε το νέο έτος με μια μουσική αναδρομή στη δεκαετία που αφήνουμε πίσω μας (flashback 2000-2010), δίνοντας το ελάχιστο που μπορούμε για τα παιδιά του "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ"...

 

Χώρος: Rouge cafe-bar

Δίπλα από το KFC Τουριστικής στη Λεμεσό

Είσοδος: 15 ευρώ με ένα ποτό (τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο Σύνδεσμο "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ" )

Πληροφορίες / προπώληση εισιτηρίων: 99843344 / 99864394

 

Διοργανωτές:

Ζώη Αυγουστή

Δώρα Ευθυμίου

Νάταλη Πατσαλίδου

Γεωργία Κορδάκη

Μελίντα Ιακωβίδου

Ελιάνα Μαυροκορδάτου

«ΒΟΥΒΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ»

Παράσταση για τα παιδιά που υποφέρουν

 

Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Βουβό Χειροκρότημα», σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις «Κάνε μια Ευχή» και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Αγκαλιά», διοργανώνει καλλιτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στη Γιορτή του Παιδιού και τα Χριστούγεννα, την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010, στις 8.30 μ.μ., στη μουσική σκηνή «Αυλαία», στη Λευκωσία.

 

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στους δύο συνδέσμους, οι οποίοι στηρίζουν παιδιά που δοκιμάζονται.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει, με συλλογιστική πορεία που άπτεται του Παιδιού, της Ανθρωπιάς και των Χριστουγέννων, αφηγήσεις, απαγγελίες, δραματοποιήσεις και μουσικό πρόγραμμα. Με το πέρας της καλλιτεχνικής εκδήλωσης, το συγκρότημα «The Context», θα παρουσιάσει μέρος του έργου του και μερικά άλλα τραγούδια από την αγγλική ροκ και ελληνική έντεχνη δισκογραφία, σ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

 

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το «Βουβό Χειροκρότημα» επανακυκλοφορεί cd single με τραγούδια για το παιδί και τα Χριστούγεννα, φτιαγμένα με μεράκι από μέλη του Ομίλου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό. Η τιμή του cd single είναι 3 ευρώ.

 

Είσοδος εκδήλωσης: 5 ευρώ με προσφορά του cd single. Τα ποτά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή εισόδου.

 

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 99900237.

 

Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Βουβό Χειροκρότημα» αποτελεί απόρροια της συνεργασίας φοιτητών από Ελλάδα και Κύπρο, των πανεπιστημιακών μονάδων της Θεσσαλονίκης. Καταστατικός σκοπός του Πολιτιστικού Ομίλου είναι η ανάπτυξη και η προαγωγή κάθε μορφής μορφωτικής και πολιτιστικής εκδήλωσης και δραστηριότητας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς επίσης στην Κύπρο.

 

Ο Σύνδεσμος «Κάνε μια Ευχή» πραγματοποιεί ευχές των παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης, και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειές τους.